Introcommissielid worden

Introductiecommissielid worden? Meld je hier aan!

Onderaan het inschrijfformulier vind je nog een keer alle informatie over de verschillende functies op een rij.

Voorzitter:
Eindverantwoordelijke van de introductieweek en tevens het gezicht hiervan. Je zorgt ervoor dat de commissie in strakke lijnen met elkaar samenwerkt en verdeelt de taken onder de commissieleden. Je houdt je bezig met tijdmanagement en delegeren, maar neemt daarnaast ook genoeg taken op je.

Secretaris:
Met deze functie ben je druk bezig met mails sturen en andere communicatie. Je legt contact met iedereen: toekomstige studenten, intro-ouders, docenten en eventueel bedrijven. Je zorgt voor mooie en heldere mails zodat alle informatie goed en tijdig bij iedereen terecht komt.

Penningmeester:
Kasbewaker van de introductie! Je weet precies hoeveel geld binnenkomt en waar het allemaal heengaat. Je houdt dit allemaal bij in een strak overzicht en houdt ook de rest van de commissie op de hoogte van de uitgaven. Je kijkt wat er mogelijk is met het geld dat je hebt.

Commissarissen:
Deze functies zijn vrij in te vullen en zijn vooral bedoeld als helpende handen in de commissie. Zo kan je bijvoorbeeld een commissaris activiteiten zijn en helpen met het bedenken en organiseren van verschillende activiteiten, maar ook een commissaris PR, die zich bezighoudt met het promoten van de introductieweek via sociale media. Deze functies worden ingevuld in overleg met de rest van de commissie.