Het 5e bestuur der Lingua Franca

V.L.N.R. : commissaris intern Sarah Heijnen, secretaris Sophie Vissers, voorzitter Lotta Houben, penningmeester Noortje Klaassen & commissaris extern Imke Janssen

Lotta Houben

Voorzitter

 

Heyhoi!

Ik ben Lotta Houben, 22 jaar oud en tweedejaars student docent Engels. Ik ben dit jaar voorzitter van Lingua Franca:)
Ik hou me vooral bezig met vergaderingen met het bestuur, de medevoorzitters van de andere educatiebesturen en vergaderingen met het schoolbestuur. Binnen de vereniging zelf stuur ik alles aan en hou ik het overzicht over alles wat we doen.

In mijn vrije tijd doe ik veel dutjes, lees ik niet zo veel als ik zou willen en kan ik heel goed huizen bouwen in Sims4.

Ik sta altijd open voor een praatje en zie jullie graag op een van de activiteiten!
Liefs, Lotta

Hi liefjesss,

Mijn naam is Sophie, ik ben 19 jaar en ik kom uit het mooie brabantse dorpje Gemert (wat blijkbaar heel goed te horen is aan mijn accent ;)). Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de docentenopleiding Engels. Ook ben ik dit schooljaar de secretaris voor onze mooie studievereniging. Dit houdt in dat ik het eerste contact ben voor leden, je kan bij mij dus met al je vragen en idee├źn terecht! Ook houd ik me bezig met de ledenregistratie en ben ik het mailcontact van de vereniging.

Ik hou ervan om mensen te helpen en nieuwe dingen te leren, iets wat bij deze opleiding heel goed van pas komt.
Verder vind ik lezen (in het Engels) echt fantastisch, geef me een goed boek en ik ben er uren zoet mee. Astrologie en spiritualiteit kan ik ook uren over doorbabbelen! Ook kan ik niet wachten op het festival seizoen, daar kan ik echt van genieten samen met mijn vrienden.
Ik zie jullie graag bij een van onze activiteiten! <3

Sophie Vissers

Secretaris

Noortje Klaassen

Penningmeester

 

Hey hoi luitjes!

Mijn naam is Noortje Klaassen. Ik ben de penningmeester van het 5de bestuur der SV Lingua Franca! Ik hou me dit jaar bezig met de financi├źn binnen de vereniging.┬á

Maar dat is natuurlijk niet het enige waar ik me mee bezig hou! In mijn dagelijkse leven kun je me vaak vinden onder de mensen, gezellig kletsen en met elkaar kunnen lachen heb ik erg hoog staan. Maar ook lekker wandelen of een relaxed avondje thuis kan ik erg waarderen. 

Ik vindt het heerlijk om me bezig te houden met de vereniging, en ik zie jullie dan ook graag bij de activiteiten!

 

Hallo lieve mensen!

Mijn naam is Sarah, ik ben 19 jaar jong en ik zit in mijn 2e jaar op de opleiding Leraar Engels. Mijn functie binnen het Ve bestuur der Lingua Franca is commissaris intern. Dit houdt in dat ik het schakelpunt ben tussen de commissies en het bestuur en ervoor zorg dat er leuke activiteiten georganiseerd worden. 

Buiten de studievereniging ben ik vaak te vinden in de pub met vrienden of bij de scouting, waar ik al jarenlang actief bezig ben binnen de club. Verder luister ik veel naar muziek, ben ik graag creatief bezig en hou ik van sociaal zijn met veel mensen, wees dus vooral niet bang om me een keer aan te spreken!

Sarah Heijnen

Commisaris Intern

Imke Janssen

Commisaris Extern

 

Lieve LinguiniÔÇÖs

Mijn naam is Imke Jansen, ik ben 20 jaar en zit in mijn tweede jaar van de opleiding docent Engels. Ik ben dit jaar de commissaris Extern van het 5e bestuur der SV Lingua Franca. Ik kom origineel uit Milsbeek maar ben nu gevestigd in de mooiste stad van Gelderland (Nijmegen).
Dit jaar zal ik het contact onderhouden met sponsoren, externe organisaties, promotie van de vereniging en andere vergelijkbare zaken.

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de stad te vinden maar ik ben ook zeker niet vies van met een leuk boek op de bank zitten.
Als kaart kampioen (UNO of pesten) ben ik altijd wel geïnteresseerd in een snel potje of een lang toernooi.