Het 4e bestuur der Lingua Franca

V.L.N.R. : commissaris extern Roel Beckers, secretaris Niels Wiersema, voorzitter Yori Kayzer, penningmeester Wout Ebbers & commissaris intern Hanneke van der Heijden

Yori Kayzer

Heyhoi websitebezoeker,

Ik ben Yori, 23 jaar, 4e jaars student Engels en daarnaast de voorzitter van onze mooie studievereniging. Als voorzitter ben ik eindverantwoordelijke voor de studievereniging en doe ik mijn best om deze zo leuk en nuttig mogelijk te maken voor alle studenten van de talen aan de HAN. Dit doe ik door veel te vergaderen met het bestuur en daarmee leuke activiteiten in te plannen maar vergader ook veel met de HAN om te kijken hoe de studies zo mooi mogelijk voor studenten kunnen worden ingericht.

Daarnaast vind ik het helemaal gezellig om met iedereen te babbelen zal dus bij activiteiten zeker gezellig een praatje met je houden!

Halloooooo! ik ben Niels, ik ben 20 jaar en ik ben voor dit jaar de secretaris voor Lingua Franca. Daarmee ben ik het eerste contact voor de leden, en kan je bij mij terecht voor al je vragen.

Ik heb er echt ontzettend veel zin in om dit jaar mee te doen in het bestuur. Zelf doe ik de lerarenopleiding Duits, daarbij ben ik dus ook het eerste bestuurslid die een andere taal studeert dan Engels. Daarom wil ik graag de verantwoordelijkheid op mij nemen om ervoor te zorgen dat de andere talen ook in grotere aantallen zich gaan aanmelden voor de studievereniging. Wat ik ook wil organiseren is dat we echt een begin aan een studentenleven kunnen bieden voor onze leden. Bijvoorbeeld door middel van het creëren van vriendschappen binnen onze vereniging. Ook wil ik graag een verbreding geven van naast je studie om je verder te ontwikkelen als docent.

Verder doe ik aan hobby’s zoals hardlopen, afspreken met vrienden, uitgaan en ik hou heel erg van reizen. Ik hoop met jullie allemaal heel snel een biertje te drinken 🙂

Niels Wiersema

Wout Ebbers

Hey lieverds!

Mijn naam is Wout, ik ben 23 jaar oud en ik kom het uit Ottersum in Limburg. Ik zit op dit moment in mijn 3e jaar (voor de 2e keer want ik vond alles in 1 keer halen te makkelijk) van de opleiding tot docent engels. Aankomend schooljaar zal ik de rol van penningmeester vervullen voor Lingua Franca. Ik zal vooral bezig zijn met betalingen en het overzien van de financiën. Waarbij ik vooral kijk of uitgaven nuttig en verantwoord zijn. Mijn garantie is dat er geen commissie zonder gespekt potje zit.

Als persoon ben ik niet vies van een biertje zo nu en dan, het liefst gepaard met een enorme bult aan gezelligheid.

Ik speel graag gitaar, dit is een van mijn grootste passies. hier kan ik (als iemand daar interesse in heeft) uren over lullen.

Ha Linguini’s!

Ik ben Hanneke, 20 jaartjes jong en ik zit in mijn 2e jaar op de opleiding Leraar Engels. Dit jaar ben ik Commissaris Intern en dat wil eigenlijk zeggen dat ik zorg dat alle commissies hun taakjes doen en ben hun contact met het bestuur. Ook zorg ervoor dat het contact tussen het bestuur en de medewerkers van de HAN soepeltjes verloopt.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en een lekker drankje te drinken.Ik praat erg graag en veel (over mijn konijnen). Ik hou van spelletjes spelen, muziek luisteren en series/ films kijken.

Mijn motto is: een dag niet gevallen is een dag niet geleefd!

Hanneke van der Heijden

Commisaris Intern

Roel Beckers

Commisaris Extern

Heeeyyyy! ik ben Roel, ik ben 20 jaar en ik kom uit het Limburgse dorp Maasbracht. Ik zit nu in het derde jaar van de Engelsopleiding. Doordat ik in Nijmegen woon en het jaar overdoe heb ik meer tijd gekregen en zal ik die tijd besteden als Commissaris Extern in het 4e bestuur van Lingua Franca. Ik zal me vooral bezighouden met het contact onderhouden met sponsoren, externe organisaties, promotie van de vereniging en vergelijkbare zaken.

Verder vind ik het heel leuk om mee te doen met de activiteiten van de vereniging en tijd door te brengen met vrienden. Ik ben dan ook graag sociaal bezig. Dus als je me tegenkomt doe ik graag samen een biertje, help ik je graag met vragen/problemen of doe ik graag een praatje. Ik vind het dan ook belangrijk dat we dit jaar voor zo veel mogelijk inclusiviteit zorgen en zo veel mogelijk mensen betrekken in een sociale en veilige omgeving rondom de opleiding.