Het 3e bestuur der Lingua Franca

Ikara Hassan – Voozitter

Yori Kayzer – Secretaris

Hallo lieve Linguini’s (en andere websitebezoekers). Mijn naam is Yori Kayzer en zal dit jaar de secretaris zijn van Lingua Franca. Dit zal betekenen dat ik de post, mail en ledenadministratie bijhoud, dus dat je waarschijnlijk nog veel mail van mij zal ontvangen dit jaar. Ik hoop dat ik, naast dat ik jullie via de mail lastig val, ook vaak persoonlijk mag zien op alle leuke activiteiten!

Janneke Peeters – Penningmeester

Heyhoi! Ik ben Janneke, ik ben 19 jaar en Ik ben een 2e Jaars Engels docent in opleiding. Dit jaar ben ik de penningmeester van Lingua Franca. Onder mijn hoede vallen dan dus ook de bankzaken, heb je je aangemeld voor een activiteit? Maar nog niet betaald… Dan zul je wellicht van mij iets horen ;).

Verder vind ik het vooral leuk om lekker te chillen met vrienden en ben ik altijd in om iets leuks te doen of om even lekker te kletsen. Spreek me dan ook gerust aan als je me tegenkomt!

Samira Werts – Commissaris intern

Hallo allemaal! Mijn naam is Samira, ik ben 21 jaar en ik ben een derdejaars Engels student. Als commissaris intern ben ik onderdeel van het derde bestuur van SV Lingua Franca. Onder de taken van een commissaris intern vallen de communicatie tussen bestuur en commissies en de communicatie tussen bestuur en medewerkers binnen de HAN. Als je je dus bij een commissie aansluit, dan zul je mij vaak tegenkomen!

Als je me kent, dan weet je dat ik het erg gezellig vind om een biertje te drinken en mij te laten horen wanneer er karaoke is. Ook ben ik dol op spelletjes, schilderen en dansen! Ik kijk er erg naar uit om jullie ook beter te leren kennen, dus als je me een keer ziet rondlopen, kom gezellig een praatje maken!

Eva Vink – Commissaris extern

Hallo, ik ben Eva 24 jaar en kom uit een dorpje Borger wat sommige mensen niet correct kunnen uitspreken. Ik zit in het 4e jaar van de opleiding Engels docent.

Tijdens mijn eerste jaar was er nog geen studievereniging en miste ik dit. Gelukkig is deze er nu wel, en hoop ik dat wij jullie vermaken met onze activiteiten, zodat de studententijd nog leuker is.